Greenvale Residence

saltwater-design-drafting-greenvale-2
saltwater-design-drafting-greenvale-3
saltwater-design-drafting-greenvale-5

Description:

The client requested an indoor pool, bar, change room, pump room and associated landscaping and paved areas. So we designed a sense of resort living, relaxed atmosphere and in total privacy. The Pool house became a retreat for the kids to play, while keeping the mess out of the existing house. It also became a man’s cave where the boys could have a drink at the bar, watch the footy, go for a swim our spa, and then get changed in the change room which had a shower, basin and toilet.

Features:

  • Cedar Lined Ceilings
  • Exposed Timber Beams
  • Ledgestone Supporting Piers with Water Features
  • Bar with servery to outside BBQ area
  • Bi-fold Doors
  • Crazy Paving
  • Glazed Motorised Roof Lights

Conclusion:

The client was extremely happy with the result and approached us to do more projects. One residential and one commercial.